På Tyska bron, som kan tänkas vara Göteborgs läckraste läge, finner du oss. En grön oas mitt i stadens puls.

Om oss

Ekologisk rå matglädje – det är så vi själva sammanfattar vårt koncept. Det som en gång startade i Smålands mörka skogar har fått flytta in till storstan. Den stora ladugården har bytts mot två stora kuber av glas, men känslan är ändå lite densamma. Vårt fokus ligger på välmående – människans, djurens och naturens – men lika mycket ligger det på njutning. Det ska ju vara gött å leva.

Hos oss äter du fantastisk mat, lagad från grunden på ekologiska råvaror i säsong. Allt är naturligt fritt från animaliska produkter och raffinerat socker. Till maten kan du välja bland noga utvalda naturviner, lokal hantverksöl eller något av våra alkoholfria alternativ.

Vi är lika mycket ett café som restaurang och rå bakverk är en av våra största passioner, något som våren 2017 resulterade i att vi startade ett raw bageri, för att ge människor över hela landet möjlighet att njuta av våra underbara skapelser.

 

Varmt välkomna!

 

Vi söker magiker, superhjältar och glädjespridare.

Vi ska nu utöka teamet och söker även en matlagare på heltid. Vi är ett litet men tajt team som älskar det vi gör - att leverera växtbaserad mat och dryck i världsklass, och alltid med ett leende. Vi gillar att skratta och utvecklas tillsammans, att vara samspelta är ett måste då vi jobbar på en väldigt liten yta.

I vår restaurang är ledorden ekologisk matglädje, hållbarhet och engagemang. Vi vill förändra människors synsätt på växtbaserad mat genom att servera dem en härlig upplevelse och har därför slängt alla pekpinnar. Istället för veganskt säger vi jävligt gott!

Vi söker nu efter dig som har snabba fötter, är stresstålig och tycker om att ta ansvar. Du har ett genuint intresse av mat såväl som dryck och är hungrig på att lära dig mer. Du har någon gång fyllt 25 år och tycker om att ta hand om människor.

Du är lika pigg på att jobba dagar och kvällar som helger och är flexibel. Personlighet smäller högt, men självklart har du spenderat åtminstone ett par år i ett restaurangkök tidigare och vet att en långpanna inte bara är ett arbetsredskap.
Tillträde 1 juli.

Är DU den vi söker?
Maila oss då på gothenburg@opennewdoors.se

Vi hörs 🌸

 

Vår mat

Vi är en växtbaserad restaurang där maten lagas från grunden av ekologiska råvaror. Allt vi serverar är naturligt fritt från animalier och raffinerat socker.

Lever du fortfarande i föreställningen att vegansk mat är som råkosten du fick i skolan – tänk om!

Vi vill visa att växtbaserat kan både vara smakrikt, sexigt och supergott.

Vi byter meny varje vecka. Följ oss på Facebook för att se aktuell meny.

Sociala Medier

Vi finns på Instagram och Facebook

Öppettider

mån-ons 

11-20

tors-Lör

11-22

Vi serverar pintxos från 17

Sön

11-18

Vi tar inga bordsbokningar

 

 

 

 

 

GAlleri

dont hide

Kontakta oss

Telefonnummer: 

031-16 09 09   OBS!! Vi tar inga bordsbokningar