auktion till förmån för suicide zero

Fem vansinnigt goda rätter med dryck tillsammans med nio goda vänner i landets finaste stationshus. Det är det du kammar hem om du vinner budgivningen.

Vi kommer veva ihop det absolut godaste vi kan klura ut i fem serveringar och matcha med härliga naturviner (alkoholfritt alternativ finns såklart).
Det hela går av stapeln i vårt vackra stationshus, som ni kvällen till ära kommer ha helt för er själva.
Så dra ihop kompisgänget, arbetskompisarna eller familjen och kom på en magisk afton i smakernas tecken på Open New Doors Bahnhof.

Menyn är helt växtbaserad och kommer vara anpassad efter säsongens råvaror i den mån det går. Datum för detta galej bestämmer vi tillsammans och det är en fredag eller lördag innan midsommar eller efter 20/8.

Pengarna för auktionen går oavkortat till Suicide Zero och deras outtröttliga arbete för att minska självmord. Vi förlorade en nära anhörig i suicid för ett år sedan, ett älskat och saknat liv gick förlorat i onödan och vi vill se en förändring. Vi vill se ett samhälle där vi öppet pratar om psykisk ohälsa. Vi delar Suicide Zeros tro om att de allra flesta går att rädda, men vi måste börja med att belysa att problemet finns och hur stort det faktiskt är. Tillsammans kan vi göra skillnad, med öppna ögon och öppna hjärtan.

Tack, kram och kärlek!

Länk till auktionen HÄR

Insamling till suicide zero

Den 23/4-2020 nåddes jag av den fruktansvärda nyheten av min bror Gustav inte längre fanns i livet. Att han avslutat sitt liv för att det var den väg han såg och bara den vägen. Jag skrek rakt ut och slängde bort telefonen. Oförmögen att ta in att du inte längre fanns. Du, min bror, som funnit i mitt liv sedan första stund och du som på senare år blev min bästa vän. Det har snart gått ett år, ett år som började med frågor, skuld och ilska som snart övergick till sorg, smärta och en enorm saknad. Ett år där inte en dag har passerat utan att du finns i mina tankar. Ett älskat liv har gått förlorat, det får inte vara förgäves. Låt oss tillsammans göra den skillnaden och den förändringen som krävs. Låt oss våga fråga varandra hur vi faktiskt mår, och fråga på riktigt. Skippa fredagschipsen och skänk en tjuga till Suicide Zeros livsviktiga projekt. Det skulle göra mig så himla glad!
Kärlek och värme,
Erika Frost med familj ❤️

Länk till insamlingen HÄR