Matlådor

Vänner, fulingen covid-19 har tagit ny fart och det är läskigt, vi förstår. Vi förstår att ni inte vill vara på lokal, men vi behöver all hjälp vi kan få. Dessutom har vi världens bästa anställda som vi har ansvar för och en verksamhet som vi älskar och vill ska överleva. Hur gör vi då? Precis som i våras har vi beslutat oss för att erbjuda matlådor åt er som gärna vill avnjuta vår mat, men inte är lika sugna på att sitta här. Perfekt att äta hemma, ta med till jobbet eller frysa in. 

För att vara säker på att få matlåda mailar du oss (info@opennewdoors.se) senast kl. 08:00 på måndagen för upphämtning torsdag kl. 11:00-17:30. Vi har ingen möjlighet att erbjuda matlådor övriga dagar. Däremot går det fint att ta med sig mat från vår ordinarie meny när som helst.

Vi levererar till Linköping på torsdag 28/1 kl. 17:30-18:00. Beställning till Linköpingsleveransen sker senast kl. 08:00 måndagen innan leverans. Var noga med att uppge i mailet att ni önskar leverans till Linköping. Leveransen betalas med Swish i förväg och hämtas på parkeringen vid fjärrbussarna, så långt bort från resecentrum som möjligt. Håll utkik efter en svart SAAB 9-3. 

 

MOTALA!

Vecka 4 kommer vi vara med på REKO Motala. 

Utlämning sker onsdag 17:30-18:00 vid parkeringen utanför Swedol i Bråstorp.

Mer info på https://www.facebook.com/groups/rekomotala/


Matlådorna kommer vara kylda och för att logistiken ska funka så finns det ingen möjlighet till specialbeställningar på dessa.
 Först till kvarn gäller på dessa.

Så, vad kan man välja, tänker ni?

Menyn för v. 4 följer här under:

Värmande morotsoppa med ingefära och chili 470 ml - 65 kr

Rendang. Indonesisk "curry" m. sötpotatis & blomkål. Serveras med ris (kryddig, inte het) - 90 kr

Skogsgryta med svamp, rotfruktsstomp och rårörda lingon (soja) - 95 kr

 

 
Avbeställningar av beställda matlådor behöver göras senast söndag kl. 15:00, annars debiteras ni 50% av priset. Vid avbeställningar senare än 12:00 dagen innan avhämtning debiteras fullt pris.

Vid symtom på covid-19 ber vi att ni skickar någon annan för att hämta er beställning. Om detta inte är möjligt kan vi lösa med avhämtning utomhus.