avbokningsregler

Vi älskar att arrangera tillställningar här på Open New Doors Bahnhof och de flesta av dessa tillställningar innebär kostnader för oss. Det kan handla om att vi köper in saker speciellt för ett evenemang, att vi betalar en bryggare för att komma hit och prata öl eller att vi köper in råvaror specifikt för att laga maten som ska serveras just den kvällen. Det här är kostnader som vi har även när någon väljer att avboka.

För att kunna täcka dessa kostnader kan vi gå två vägar – antingen tar vi lite mer betalt av samtliga som vill komma på dessa evenemang och låter folk avboka hej vilt, eller så tar vi betalt av de som avbokar sent. Vi tycker att alternativ två känns mest rättvist.

Om ni bokat bord under våra ordinarie öppettider och behöver avboka efter 07:00 samma dag ser vi gärna att ni ringer oss på 0142-612776.

Genom er bokning godkänner ni samtidigt dessa avbokningsregler.

Vid evenemang:
Vid evenemang, såsom ölprovningar, winemakers dinner och liknande säljer vi biljetter via vår webbshop. Dessa biljetter återköps inte, men det står er fritt att sälja er plats vidare.

Vid sittande julbord:
Vid sittande julbord är det fritt att avboka fram till 24 timmar innan er sittning startar. Vid senare avbokning (eller om man helt sonika inte dyker upp) kommer vi debitera 295 kr per person. Detta gäller även ifall en del av sällskapet uteblir. Om man bokat bord för 5 personer och det bara kommer 4 så kommer vi således debitera 295 kr för personen som inte dök upp. Beloppet kommer dras från det debit-/kreditkort ni uppgett vid bokning.

Vid kurser:
Vid avbokningar fram till 14 dagar innan kursen återbetalas hela beloppet, vid avbokning dag 14-8 innan kursen återbetalas 50% och vid avbokningar senare än 7 dagar innan kurs sker ingen återbetalning.

Det står er alltid fritt att överlåta er plats till någon annan om ni får förhinder.