Lediga tjänster

Vi är en liten verksamhet som har ett mål, att förmedla till världen hur gott det är med växter. Vi är omåttligt stolta över det vi gör och lägger stor vikt vid att jobba ekologiskt, närproducerat och alltid med en etisk aspekt. Vi jobbar nära våra producenter och har höga krav på de råvaror vi arbetar med, precis lika höga krav har vi på det vi serverar och hur det serveras. Att jobba med oss är emellanåt kaotiskt och rörigt, men framförallt så är det väldigt roligt. Välkommen till ett litet, men härligt gäng där en rak dialog är A och O. En stor bonus är att vi är begåvade med ett helt fantastiskt klientel av gäster som har både folkvett och ett glatt humör. 

Just nu söker vi förstärkning i både kök och servis, så vill du jobba på ett ställe som serverar växtbaserat i absolut världsklass kolla in vad vi har att erbjuda nedan.

Kock på 100% 
Från maj behöver vi stärka upp vårt team med ännu en kock. Främst gäller det över sommaren, men det finns god chans till förlängning.

Du är glad, har vana att jobba i högt tempo, är lyhörd och vill lära dig nytt.

Vi är ett förhållandevis litet team, vilket betyder att alla hjälps åt där det behövs.

Vi ser gärna att du är med och formar menyn och tar fram nya rätter efter rådande säsong. 

Arbetet är mestadels förlagt till dagtid, då vi generellt har öppet 10:00-16:00, men vi anordnar en del kvällsevenemang, så även en del kvällsarbete kan förekomma. Du kan jobba varannan helg.
Kollektivtrafiken är begränsad, så du bör ha ett annat sätt att ta dig hit i både ur och skur.

Vi erbjuder avtalsenliga löner, möjligheten att lära dig mer om växtbaserad matlagning och ett omväxlande arbete.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till jobb@opennewdoors.se

Servispersonal, del- eller heltid över sommaren. Därefter helger.

Vi börjar nu att planera inför sommaren och behöver bli fler i teamet.
Vi ser gärna att du har tidigare servicevana, men rätt personlighet är ännu viktigare.
Du är ansiktet utåt för vår verksamhet och dina arbetsuppgifter spänner från att ta emot gäster i kassan, till att servera, plocka disk, hålla lokalen och uteserveringen i prima skick och att se till att överträffa våra gästers förväntningar.

Vi är ett förhållandevis litet team, vilket ställer krav på att alla hjälps åt där det behövs. Det kan innebära disk, underhållsarbete och städ, såväl som trädgårdsarbete och att måla möbler. Arbetet är mestadels förlagt till dagtid, då vi generellt har öppet 11:00-16:00, men vi anordnar en del kvällsevenemang, så även en del kvällsarbete kommer förekomma. Att du kan jobba minst varannan helg är ett krav. Vår absoluta högsäsong är vecka 28-33 så du bör kunna jobba alla dessa veckor.

 Kollektivtrafiken är begränsad, så du behöver ha ett annat sätt att ta dig hit i både ur och skur.

Vi erbjuder avtalsenliga löner och ett omväxlande arbete.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till jobb@opennewdoors.se